6 leuke ideeën voor je Mario Bros birthday party

Party time

Met de populariteit van de Mario games is het niet vreemd dat ook op kinderfeestjes Mario en Luigi acte de presence geven. Onderstaand beschrijft zes ideeën die van je Mario Bros verjaardagsfeestje een doorslaand succes zullen maken. De mogelijkheden worden alleen beperkt door je eigen creativiteit, we hopen dat onderstaand je een handje in de juiste richting zal helpen.85f9e34d9f75cb0889a119f0842c5f0a

Mario bros ezeltje prik

Al jaren lang een favoriet bij kinderfeestjes, ezeltje prik. Deze versie verruilt de ezel met Mario en de staart met Mario’s snor. Het komt neer op niet meer neer dan een variatie op een thema maar de liefhebbers van de game zullen het zeker kunnen waarderen.

Mushroom cupcakes

Het paddenstoeltje dat in alle Mario games een rol speelt is prima om te zetten in een lekkernij. De vorm van het mannetje komt redelijk overheen met de vorm van een cupcake. Decoreer deze met fondant en stippen en alle Mario idolaten zullen zonder problemen hun tanden laten wegzinken in een Mario muffin.

Sterretjes zien

b3365e2229667ede96765dd45595fad1Sterren worden veelvoudig gebruikt in de Mario games. Daarnaast zijn ze simpel te maken uit een stuk bordkarton. Lik gele verf erover en je huiskamer is goed voor duizenden bonus punten. Voor de niet kenners; de sterren in  het spel worden onder andere gebruikt om bonus punten mee te scoren.

Moustache cookies

Nog een simpele maar oh zo leuke verassing op je Mario Bros verjaardagsfeestje! Mario’s en Luigi’s snor als party snack. Gebruik kant en klare brownies deeg om de juiste kleur te creëren en mocht het feestje de hele dag beslaan, laat de kids ze zelf maken. Plezier en geklieder zijn gegarandeerd!

The Goomba game

Een prachtige manier om het spelletje tot leven te brengen. Maak van ballonnen Goomba koppen die de kids stuk kunnen trappen net zoals in het spel. Gebruik een marker en bordkarton om ogen, mond en tanden mee te maken. Zo verander je de huiskamer of de tuin in een real life video spelletje.

Piranha planten

Nog zon iconisch onderdeel van het spel, de piranha planten. Ook deze zijn relatief eenvoudig te maken van wat bordkarton. Knip de planten uit, verf ze en zet ze in wat oude plantenpotjes. Dat geeft door het hele huis aan dat de game wel met de nodige voorzichtigheid moet worden gespeeld. ;) Have fun!7ceb177a1a433bdcec0c8532cdcd386a